وقتی دربارۀ فرهنگ جنسیتزده صحبت میکنیم، ناخودآگاه به آسیبها و رنجی که بانوان در لقای چنین فرهنگی به آن دچار میشوند، فکر میکنیم و نقش مردان در فکر عوام صرفاً نقشی سرکوبگر و حاکمانه است. آنچه که اکثراً فراموش میشود اینست که انتظارات فرهنگ جنسیتزده تا چه اندازه بر مردان و روان و رفتار آنها آسیب وارد میکند. در این دروس که دوازده قسمت میباشد، مختصراً و با زبانی ساده نگاهی بر این آسیبها میاندازیم و امید است که با شناسایی آنها، زن و مرد در کنار هم و نه در برابر هم، برای درمانِ آسیبهای وارده تلاش کنند و همیارانه فرهنگی نو بسازیم.
در این مجموعه ویدئویی، کشیش کامران یارایی توجه ما مردان را به موضوعات و بخش هایی از شخصیت، روابط و نقش هایی که بر عهده داریم جلب می کند. تلاش ایشان بر این بوده که با بیانی ساده، گویا و صمیمانه حقایقی را با مخاطبان خود درمیان بگذارد. عناوین مطرح شده در این مجموعه عبارتند از: 1 - غرور 2 - مرد گریه نمی کند 3 - مردانگی 4 - پهلوان کیست 5 - رفیق خوب 6 - شوهر خوب 7 - زخمها امید است این دروس باعث آگاهی و خِرد هر چه بیشتر و در نتیجه دید و نگرش سالم و واقعبینانه در جهت قرار گرفتن در هویت و نقشهایی که به عنوان یک مرد داریم، بشود.
درس نقابهای مردانگی
خیلی وقتها ما مردان بخاطر توقعاتی که دیگران از ما دارند، یا غالبهای فرهنگی و یا ارزشهایی که از کودکی از مفهوم مردبودن و قویبودن و ... فرا گرفتیم، نقابهایی بر صورتمان گذاشتهایم که ما را از خود واقعیمان دور و در حباب شکنندهای قرار میدهد که آسیبهای فراوانی را به ما و اطرافیان ما وارد میسازد.
در این سسله دروس نکاتی را با عنوانهای زیر با شما به اشتراک میگذاریم:
1 - نقاب قویبودن - 2 - نقاب ورزشکاری - 3 - نقاب مادیگرایی - 4 - نقاب هوسهای جنسی - 5 - نقاب روحیۀ تهاجمی - 6 - نقاب شوخطبعی - 7 - نقاب قهرمان بودن (سوپر من بودن ) - 8 - نقاب همه چیز دانی - 9 - نقاب قلدری
امید است این دروس باعث آگاهی و خِرد هر چه بیشتر و در نتیجه دید و نگرش سالم و واقعبینانه در جهت قرار گرفتن در هویت و نقشهایی که به عنوان یک مرد داریم، بشود.
این دروس در راستای شناخت خودمان و نیازهایمان تهیه شده است و در این مجموعه دروس قدم هایی جهت آزادی و اسارت هایی که در ما وجود دارد بر می داریم و به چه شیوه هایی می توانیم در این آزادی قدم برداریم خواهیم پرداخت.
شرم حسی است که تقریبا اکثر ما در مراحل مختلف زندگی و در سطوح مختلف آنرا تجربه کرده ایم. شرم احساس عمیق دوست نداشته شدن، کافی نبودن و پذیرفته نشدن است. این احساس ارتباط بسیار نزدیکی با گفتگوهای درونی هر انسان درباره خودش دارد و همواره در حال سخن گفتن با شخصی است که دچار آن است. شرم معمولاً به دو روش با ما سخن می گوید: ۱- تو کافی نیستی! ۲- تو فکر می کنی کی هستی؟ بنا بر این مشاهده می کنیم که شرم بیش از به سادگی یک احساس است و هویت ما را هدف می گیرد! از آنجایی که هدف شرم، هویت هر انسان است، به این دلیل زمانی که این احساس، تبدیل به گفتگوی غالب در ذهن شخص گردد، به شکل فزایندهای فلج کننده است. شرم اگر به حال خود رها شود، قادر خواهد بود که تمام افکار و رفتارهای ما را تحت تأثیر قرار دهد و تبدیل به باور مرکزی شخص گردد.
این سری دروس در ارتباط با نقش والدین در تعلیم و تربیت فرزندان میباشد که توسط «کشیش ادوارد هوسپیان مهر» تعلیم داده میشود و با توجه به الگوگیری از کلام خدا، به همکاری زن و شوهر در این امر مهم و ارائه راهکارهای کاربردی نیز اشاره میکند. خواهد شد. امید است با حکمتی که خدا میبخشد و افزایش آگاهی و دانش در این زمینه، شاهد پرورش نسلی مبارک برای خداوند باشیم.
Visits: 2257